Mp3Geyik.Com Bedava Mp3 indir, Mp3 indir, Mp3 Dinle

Tam Sürüm: Nejat İşler Fan Club
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın

Nejat İşler, 28 Şubat 1972 yılında İstanbul’da doğdu. İlkoludan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde devam etti. Ortamına alışamadığı yeni okulunda popüler olmak ve derslerinden kaçmak için okulun tiyatro koluna girdi. Kısa zamanda popüler olan Nejat İşler derslerini de boşluyordu.

İki sene sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf bölümünü kazanan Nejat İşler iki yıllık olan bölümden askerlik için iyi olmadığnı düşünerek vazgeçdi.

On yıl kadar satış işleriyle uğraştıktan sonra Taksim’de dolaştığı (27 Mart Dünta Tiyatrolar Günü) birgün, bir tiyatro sahnesinde bedeva gösterimde olan "Danton’un Ölümü" adlı eseri seyretti. "Ben niye bu işi yapmıyorum?" diye düşünen Nejat İşler, dayısının yanına gittiği Eskişehir’de konservatuar sınavına gitmeye karar verdi ve kazandı. İstanbul’a döndüğünde, ilanını gördüğü Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümüne başladı. 1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesinin devlet konservatuar bölümünden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı.

1995 yılında mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte "Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu"nu kurdu. Tiyatronun kurulmasından sonra kendi oyunları için hikayeler yazmaya başladı. "Belki hiç okumayan biri de yazabilir bunları, benim yazı yazmamın nedeni yazmak değil, sadece oynayalım diye yazıyorum." dediği, "Tuhaf Şehir Hikayeleri", "Biz Zavallı Erkekler" ve "Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim" adlı üç kitap yazdı.

41.Antalya Altın Portakal Ödülleri için Erkek Oyuncu dalında aday olarak gösterildi. Her fırsatta amacının başrol oynayıp şöhret olmak olmadığını belirten İşler, tek arzusunun yaptığı işi elinden geldiğinin en iyisi olarak yapmak olduğunu, tiyatro yaparken ölmek istediğini dile getirdi.

1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi olan Gurur’dan sonra, Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizilerinde oynadı. 1999'da ilk sinema filmi Eylül Fırtınası’nda rol aldı. Mustafa Hakkında Herşey ve Anlat İstanbul filmleri 22 Temmuzda gösterime girecek olan Çalıntı Gözler (Stolen Eyes) sinema filminde başrolü oynayacak...

ÖDÜLLERİ
* Beyaz İnci Ödülleri
En iyi polisiye erkek Nejat İşler

* Beykent Üniversitesi
En İyi Erkek Oyuncu

* (ÇASOD) 2004 Yılı Oyunculuk Ödülleri
En İyi Erkek Oyuncu

* 10. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyun. Ödülleri
En İyi Erkek Oyuncu
Sabah Gazetesine Verdiği Röportaj

Mustafa Hakkında Her Şey"de başarılı bir performans sergileyen Fikret Kuşkan ve Nejat İşler'in yolu "Anlat İstanbul"da tekrar kesişti. Gerçi filmde karşılıklı sahneleri yok ama onlar yine de bir projede daha buluşmanın tadını çıkarıyor.

"Anlat İstanbul"da hangi karakterleri canlandırıyorsunuz?
Fikret Kuşkan: Ben "Kırmızı Başlıklı Kız"da Fikret karakterini oynadım. Tehlikeli bir abi kendisi. Nejat İşler: Ben "Pamuk Prenses" öyküsünde avcıyım. Cadının adamıyım.

Siz de filmin kötü karakterlerinden birisiniz yani?
Nejat İşler: Evet, filmdeki en kötü karakter benim. İki kişiyi öldürüyorum.

Avcı sadece geyiği öldürüyordu. Bu masallar farklı o zaman.
Nejat İşler: Bu filmde kullanılan bütün masallar adaptasyon, dolayısıyla farklı.

Masallar mutlu sonla biter... Bu da mı değişti filmde?
Nejat İşler: Mutlu son yok, hiçbirinde yok.

SEYİRCİ DE YÜKSELMELİ
Türk sinemasının son dönemde yükselişte olduğu söyleniyor. Katılıyor musunuz?
Nejat İşler: Ama Türk sinemasını yükselten onlardır. Gora'yı da, Vizontele'yi de yükselten Nuri Bilge Ceylan'dır, Zeki Demirkubuz'dur.

Nejat Bey, herkes sizi dizilerle tanıdı...
Nejat İşler: Dizide oynamasaydım beni filme almazlardı ki. Her şey çok hızlı gidiyor çünkü, bu sırada televizyona bakıp "Bak bu çocuk olur" diyorlar. Filmler de öyle gidiyor. Dizi gibi bir farkı yok. Eksik kalıyoruz, içimize sinmiyor, kötü tarafı o.

Mustafa Hakkında Her Şey'de de birlikte izledik sizi. Birlikte çalışmak nasıl?
Nejat İşler: Valla tadı damağımda kaldı benim. Fikret'le zaten iyi anlaşıyoruz, epey de mesaimiz oldu. Ben ondan çok şey öğrendim. Çok yol gösterdi bana.

Dizilerde oynamaktan memnun musunuz?
N.İ.: Bunu Türkiye'de bu işi yapan kime sorarsan sor; oyuncu, yönetmen, ışık şefi, kamera asistanı, hiç kimse dizide çalışmak istemez. Çünkü çek çek bitmez, sıkıcıdır yani. 92'den beri dizilerde oynuyorum, bıktım artık. Şimdi içinde olduğum dizi bir sene daha devam edecek, sonra ben uzun süre herhalde televizyona pek uğramam. Diziden aldığımız para beni de, Fikret'i de işte öyle kaliteli bir işe hazırlar. Kendine jip aldın mı abi sen? Biz kazandığımız parayı kendimizi geliştirmeye harcarız çünkü. Zaten İstanbul'da kazandığın ilk parayla özel araç almak görgüsüzlük bence. Toplu taşıma araçları var ne güzel.

Binebiliyor musunuz toplu taşıma araçlarına?
Nejat İşler: Binemiyorum. Tanınmanın en kötü yanı da bu zaten. Ben bir televizyon çocuğuyum. Ama kendimi o beyaz camın içinde hiç hayal etmedim. Ama sinema ve tiyatro için dedim bunu. Onun için televizyonda hiç seyretmedim kendimi.

Nasıl oynadığınızı merak edip bakmadınız mı hiç?
Nejat İşler: Hiç seyretmedim. Zorla seyrettirdiler, katlanmak için alkol alıyorum.

Fikret Bey'in de, sizin de alkolle aranızın iyi olduğunu biliyoruz.?
Nejat İşler: Benim artık sakin bir hayatım var. Benim yaşamam gereken bir şeyler var. Ama sonuna geldiğimi hissediyorum.

Aşk sizin için ne ifade ediyor?
Nejat İşler: Mutluluk sessiz bir şeydir. Aşk da hastalıklıdır. Sessizlik iyidir yani.

Niye Nejat? Sizden de bahsedelim (Gülüşmeler).
Nejat İşler: Biz Fikret'in çocuğunu sevmeye hazırlanıyoruz.

Sizde durumlar nasıl Nejat Bey?
Nejat İşler: Allah gecinden versin...

Nejat Bey kadınlar size çok ilgi gösteriyor. Bundan rahatsız oluyor musunuz?
Nejat İşler: Bazen evet... Benim meşhur olmadan önce de kadınlarla ilgili hiç sorunum olmadı ama bunun abartılması rahatsız ediyor. Artık bir kadın sana baktığı zaman ne için baktığını biliyorsun.
gerçekten çok iyi bir oyuncu
nejat hiç aramıyon be kanka
Referans URL