Mp3Geyik.Com Bedava Mp3 indir, Mp3 indir, Mp3 Dinle

Tam Sürüm: ibr4him
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın

1.68 boyunda 55 kilo agırlıgında 17 yasında açık kahverengi gözlü siyah saçlı bi gencim Smile aynı zamanda bi öğrenciyim. lise 3 sınıfta okuyorum. rock muzik dinliyorum. dumanın, bulutsuzluk özlemi, çamur şarkılarını çok seviyorum. playstation2 oynamayı, pc başında vakit geçirmeyi çok seviyorum. sevdiğim diziler bıçak sırtı ve arka sıradakiler..

Kişilik olarak çoğu kişi tarafından sevilen yerine göre hareket eden, ukala, komik biriyim.

Fenerbahçeliyim..!

Bu forumu sizinle paylaşmaktan paylaşımlarda bulunmaktan mutluluk duyuyorum...
nan ibo aynı boydaıs senne xD

kişilie gelince ukala olduun doru da komik olduun konusunda biras şüpheliiim,ama FB'li olmaaan güsel..!!!
netten ancak bu kadar komik olunabilinior dermişim Tongue lan sen beni hiç reel de görmedin ki Big GrinBig Grin
olsun,sendeki o parıltıı göremedim ben,hahahaBig GrinBig GrinBig Grin
sana görünmemişlerdir sende tanıt bi kendinide görelim boklu Big Grin
hade nan,düsgün konuş,ne biçim forum burası,üyelere saygı yok hiç Big Grin tanıtırımmm,bi ara açıcam öle bi konu saten,ÇOK YAKINDA SİSLERLE... Big GrinBig Grin
reklam verme benim konumda Big Grin git kendi konunu aç orda reklamını yap Tongue
öle demek heaaa,aşkolsun ibo,bunu beklemesdim senden,istenmediim yerde durmam hıh TongueBig GrinBig Grin
kovmak gibi olmasın ama öle reklam yapıcaksan parasını ver önce Big Grin
güseL bi TanıTım SaoL seni adım gibi tanıom arduq ehehehTongue
Sayfalar: 1 2
Referans URL